2009. január 25.

Bene Viki: Eszterlánc (10/9)

Az egyik legjobb "strandkönyvnek" tartom ezt a 208 oldalas kis zöld könyvet. Sok jó emlékem is van a tavalyi nyárról...és ez is azok közé tartozik, lehet ezért is látom rózsaszínben azt, ami egyébként zöld.:)
Mikor kezembe vettem nyaralás előtt a könyvet...borítójára nézve nem voltam egyből elájulva...még szerencse, hogy nem borító után döntöm el, hogy mit olvassak el és mit ne.:) De nagyon jó kritikával illette egy két ember, aki akkor éppen körülvett...próba cseresznye alapon még belefér a táskámba, jöjjön.

Főszereplő egy fiatal lány...aki sok lányhoz hasonlóan néha egy rakás szerencsétlenségnek érzi magát. Munkahely katasztrofálisan uncsi, pasi rettenet plusz kamuzós, bátyja sokszor füvön csúszós...csak a barátnőkben bízhat az ember lánya...de van amikor ez is kevés...ilyenkor mit lehet tenni?
Jöhetnek a csajos praktikák...az új pasi..majd a pasival a "baj"...és így tovább.:)

Ez tényleg egy jó kis csajos könyv és vigyázni kell vele, mert kisebb nagyobb intenzitású hangos nevetést vált ki az olvasóból. Én is így olvastam strandon hason fekve, ülve, háton fekve a horvát tengerparton, majd a hintaágyban....hol hangosan röhögve, hol szolidan megmosolyogva...nem tudtam letenni. Naplósan íródott(én, aki nagy blogos vagyok nagyon díjazza az ilyet...sitysuty beleképzeltem magam a történetbe), könnyen követhető, viccesen tálalt gondolatok, vélemények..nagyon jól megírt könnyed olvasmány barnulás közben.:).
Majd persze kötelező tovább adni a barátnőknek, hogy nekik is örömet okozzon...igaz, hogy csak pár napig tart a hatása, mert rövidke olvasmány...de ne fosszuk meg a barátnőinket ettől sem.:) Nem lenne szép dolog!:)

3 megjegyzés:

  1. a felénél tartok, majd írok ;)

    VálaszTörlés
  2. kíváncsi vagyok, hogy Neked hogy fog tetszeni:)

    VálaszTörlés
  3. nekem nagyon tetszett, hangosan nevetnem kellett :D
    biztos hogy el fogom még olvasni

    VálaszTörlés