2009. május 19.

J. R. Ward: Megsebzett szerető (10/10)


A vámpíros sztorik nagyon mennek mostanában. És egyáltalán nem bántam meg, hogy nekiestem ennek a sorozatnak is. Nem mondanám, hogy annyira izgalmas, mint mondjuk az Alkonyat volt, viszont végig fent tartja az érdeklődést az író. A szex jelenetek pedig könyvről könyvre egyre jobbak, egyre erotikusabbak.
A harmadik részben a zord Zsadistról tudhatunk meg dolgokat. Elmeséli vérrabszolgaságának történetét és őt is hatalmába keríti a szerelem. Az előző részben elrabolt Bella végre újra hazatalál, az alantas pedig aki megkínozta halállal lakol. Mint a mesékben. A rossz elnyeri végső büntetését, a jó pedig a hozzá méltó szerelmet. Az utolsó fejezetben viszont megtudjuk a Tiszteletes valódi személyazonosságát, aki azt a klubbot vezeti, ahova a Testvérek éjszakánként járni szoktak. Úgy gondolom, hogy a későbbiekben ebből még fognak bonyodalmak származni.
A történet igazából nem halad túl sokat előre, mégis olyan élményt nyújtott számomra, mint eddig nagyon kevés könyv. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Könnyen és gyorsan olvasható, érdekes és tele van szex-szel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése