2009. február 7.

Melissa P.: Minden este 100-szor, kefével (10/5)


Őszintén szólva csodálkozom, hogy kiadnak egy ilyen könyvet. Nagy port kavart persze, mert egy 15 éves lány szexuális kalandjait mutatja be naplószerűen, illetve a vágyát egy igazi szerelem után. Valahogy mégsem tartom egy nagy alkotásnak.
Folyamatosan megalázkodik a srácok előtt, az első nagy szerelmének a szeretője lesz, de srác csak kihasználja és megalázza. Megalázkodik és fejet hajt, közben rendszeresen maszturbál, a haját 100-szor átfésüli esténként, hogy megtisztuljon. Nekem fura volt. Egy tini álmait és ábrándjait próbálja bemutatni, aki foggal-körömmel vágyik arra, hogy valaki végre önmagáért szeresse, de ennek érdekében semmit sem tesz, csak különböző pasikkal, idősebbekkel, fiatalokkal kefél, van hogy többen erőszakolják meg egyszerre. Semmi extrát nem adott nekem a könyv.
Lehet szerető valaki, érezheti azt is, hogy megalázzák lelkileg, de tegyük fel a szex jó neki is, élvezi és az ágyban teljesen kielégítik. Akkor az ember úgy érzi azért, hogy adott is, és kapott is valamit. Ha nem is a férfi szerelmét, de a teljes önzetlen figyelmét az ágyban, és ez már sokat számít. Ez a könyv viszont a folyamatos szexuális megaláztatásról szól.
Leírja, hogy mit szeretne érezni, milyen érzelmekre vágyik, aztán mikor jön egy ilyen srác, akkor megfutamodik. Végül mégis rájön, hogy kell neki a srác. Fura. Egyszer olvasható.

2 megjegyzés: