2009. április 20.

Laura D.: Szex és tandíj (10/5)

„Letolt alsónadrággal áll előttem. Egy szál bugyiban és melltartóban nézem, hogyan legelteti rajtam a szemét. Tudom, hogy még egy perc, és megkér, üljek le mellé az ágyra, és attól kezdve egy órán át nem én rendelkezem a testemmel. Egy óra, 100 euróért.” ....Egyes becslések szerint csak Franciaországban 40.000 sortársa van Laurának. És nálunk? Ne hunyjuk be a szemünket!

Újabb Szex és .... történet...de itt már más a felállás...mert nem 4 barátnő történetét meséli el...hanem egy diákprostituált életét kapjuk kezünkben naplós könyv formájában. Laura franciaországi diák tengődik a kis pénzéből napról napra, nem eszik nincs mit, tanul, dolgozik és spórol...majd jön a felismerés hogy csak hogy jöhet könnyen a pénz...csak ha " kurvának" áll és minden erkölcsöt félre tesz és becsukja a szemét.
Én ettől a könyvtől is kicsit többet vártam, mivel a beharangozása után, hogy botrány könyv..stb.
Nekem nem tűnt nagyon sokkolónak...kicsit keményebbre számítottam. Nem pornósra vagy ilyesmi...csak valami többre...nekem sok minden hiányzott belőle.
Átérezhető a főszereplő vívódása, titkolózása, szenvedése...mert a diákság nem csak Franciaországban szenved pénz hiányba...de nálunk nem prostinak mennek...többnyire...hanem keresnek egy eltartót...ez lightosabb megoldás a pénz hiányra...de biztos sokan a szerelem miatt választanak 18-20 évesen 45-50 éves és e feletti pasit szerelmük tárgyává, csak remélni tudom, de azért biztos vannak akik nem azért...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése