2009. április 5.

Malota László-Vári András: Ártatlan angyalok (10/7)

"A kiskorúak az Internet elterjedésének következtében sokkal inkább kiszolgáltatottá váltak a beteges fantáziájú, perverz alakoknak, akik a látszólagos anonimitást kihasználva férkőznek a közelükbe. A legtöbb szülőnek fogalma sincsen, hogy milyen nagy veszély leselkedik internetező gyermekére, aki szégyenében, vagy félelmében nem mer beszélni a zaklatásokról, amik akár naponta érhetik. Pedig némi odafigyeléssel, többek között a könyvben lévő borzalmas esetek elkövetési módját megismerve, szinte teljesen megvédhetnék gyermekeiket, elkerülve ezzel, hogy az interneten rájuk leselkedő pedofil egyének a naivságukat kihasználva tönkretegyék az egész életüket."

Ezt a könyvet egy műsorban ajánlották...gondoltam mivel elég széles körbe olvasgatok össze vissza ez is belefér. Körülbelül azt kaptam a könyvtől, amit vártam...őszintén minden köntörfalazás nélkül írta le a megtörtént eseteket...hogy fiatal gyerekeket, hogy kezdtek molesztálni...és mennyit titkot képesek magukba zárni...mondván úgy sem hinnének nekik...vagy éppen csak fel sem fogják mik történtek velük...A megtörtént esetek...undorítóak voltak, bár ez inkább az ügyekből adódik. Undorító, hogy felnőtt emberek férfiak és nők képesek megtörni gyermekek életét egy-egy ilyen cselekedetükkel...és még csak bűntudatot sem éreznek azért, hogy a játékszerük esetleg örök életére megundorodik a testi kontaktustól, az idősebb emberektől, a rokonoktól, vagy éppen magától...stb....magukban keresik sokszor hibát..hogy biztos, hogy valamivel kivívták ezt...közben meg csak annyi a hiba, hogy beteg emberek vetítették ki rájuk szexuális aberráltságukat.

És ki tudja még mennyi kimondatlan...kivizsgálatlan eset létezik..ki tudja mennyi van még letakarva, elrejtve...mennyi van még magukba zárva...rágódva ezzel élni...nehéz...

1 megjegyzés: