2009. augusztus 16.

Ildikó von Kürthy: Randiszerviz szingliknek (10/7)

"A harmincöt éves Linda felejteni utazik Berlinbe. Soha többé nem akar volt szerelmére gondolni, aki becsapta és megcsalta. Könnyű kalandokat szeretne, randizni, élvezni az életet, jókat enni és inni, és persze felejteni, felejteni, felejteni....Most végre ő az, akitől minden feleség retteg, és ismeretlenül is gyűlöl: a fiatalabb szerető!"

Újra kezdős történet fogja a cuccát és elcseréli a lakását egy pasival...akit sose látott, sose találkoztak...beköltöztek egymás lakásába..majd néha e-mailben értekeznek Linda szerelmi katasztrófáiról..
Linda Társkeresőzik....csak furákkal talizik...végül kiderül, hogy a gép is összekevert vmit...majd szerencse a szerencsétlenségből a nagyvárosban meleg barátra is lel..
Majd az ajtón bekopog az aki teljesítheti álmát...aki idősebb és házas...szerető lehet..az akitől a nők csak rettegnek...akinek a híre nagy és akinek ágya mindig hívogat...
Majd megjárja a szingli partikat....és végül onnan jön a boldogság ahonnan nem is várta...
Kiszámítható történet?? vagy nem??
Lányos regényke...semmi nagy fordulat...bár néhol eldurran egy két jó poén....gyorsan pörgethető...de nagy tanulságot nem ad:)
Csajos könyv ...ennyi:)

1 megjegyzés: