2009. augusztus 31.

Allan & Barbara Pease: Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? (10/10)


Vajon miért hazudik a férfi? És miért gondolja azt a nő, hogy a hisztijével bármit elérhet? A könyv olyan általánosságokra és mindennapi dolgokra világít rá, amelyek az emberek figyelmét elkerüli. A szerző páros 30 országban kutatott párkapcsolati és együttélési kérdésekben. Az olvasás során praktikus tanácsokat kaphatunk humoros köntösben, hogy ki, miért viselkedik úgy ahogy, és ez ellen mit lehet tenni.

Képet kap az olvasó arról, hogy a nők miért zsörtölődnek folyton, és főként mi az oka ennek a rossz szokásnak, és a férfi mit tehet a nyugalma érdekében. Ebből is látszik, hogy ez a kötet nem csak a mindig mindent tudni akaró nő számára íródott, hanem az érzelmi kérdésekben sokszor meghátráló férfi is találhat benne okos sorokat; és megértheti a női sírás okait, és titkos pontrendszerűnkre is fény derül.

Azok a hölgyek, akik úgy vélik, hogy férjük az őrületbe kergeti őket rossz szokásaival (miért kapcsolgatják a távirányítót, miért hagyják felhajtva az ülőkét stb.) megoldásokat kapnak, hogyan kezeljék párjuk viselkedését. Nem utolsó sorban pedig hasznos tanácsokat kaphatunk az ügyben is, hogyan legyünk ellenállhatatlanok és miként vegyük fel a harcot az anyóssal.

Elöljáróban ennyit szeretnék mondani a könyvről. Akinek sikerült felkeltenem az érdeklődését, az remélem hamarosan a kezében fogja tartani a kötetet, hiszen biztosan megtalálható még a kisebb városok könyvtárában is.

3 megjegyzés:

  1. szerintem érdemes elolvasni mindenképpen :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvan!!! Imádtam! első olvasásra...:) aztán rájöttem h szép és jó olvasni, d evalójában semmi extrát nem nyújt amit eddig ne tudtunk volna. Egy olvasást megér, vannak benne érdekes nézőpontok, de nem egy besteller. és a kedvence se lesz senkinek. egyike a sok önsegítő könyvnek.

    VálaszTörlés