2009. szeptember 15.

Fejős Éva: Csajok (10/7)


A történet három nőről és egy férfiról szól. Flóráról, Hannáról, Móniról és Márkról. Igazi jóbarátok ők, akik csetlenek-botlanak a párkapcsolatok és az élet útvesztőjében, majd kíméletlenül kibeszélik egymás közt a velük történteket. Ők négyen a Vénusz-lakók.


Hanna 35 éves, egy utazási irodában dolgozik. A válása óta nem találja helyét és exférje méltó utódját.

Móni 38 éves, kétgyermekes családanya. Van egy tinédzserfejjel szült kamaszlánya és egy 2 éves kisfia, valamint egy jól kereső férje. Szabadidejében gyermekmesék írásával foglalkozik.

Flóra 36 éves televíziós szerkesztő. Másfél éve esett szerelembe a csatorna hírműsorának jóképű műsorvezetőjével. A férfi nős, két kicsi gyerekkel. Bár már válófélben van a feleségével, de addig bújkálniuk kell, amíg el nem rendeződnek a dolgok.

És Márk, aki 32 éves. Reklámügynökségnél dolgozik, mellette álnéven ezoterikus témájú könyvek írásával foglalkozik. Ő a saját neméhez vonzódik.


Tetszett a könyv, bár nem volt akkora durranás. Néhol vidám, néhol szomorú, de mindenféleképpen humoros és könnyed történet, rövid fejezetekre tagolva. Úgy vagyok vele, hogy nem olvasnám újra, legalábbis mostanában biztosan nem. Viszont az írónő stílusa remek, nem is értem, hogy eddig miért nem olvastam el egy könyvét sem. Talán majd a közeljövőben pótlom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése