2009. szeptember 15.

SAVTALANÍTÁS-A fiatalság forrása 10/10 :)


"Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen el. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. Természetellenes étkezési szokásaink következtében testünkben mindig túl kicsi a rendelkezésre álló bázisok mennyisége. Kurt Tepperwein, aki évtizedek óta a különböző betegségek okaival foglalkozik, könyvében elmagyarázza, miért olyan veszélyes a test túlsavasodása és mit tehetünk annak érdekében, hogy megint harmonikussá váljon testünkben a savak és bázisok aránya. A szerző arra biztatja az olvasót, hogy határozza meg savpotenciálját és készítse el egyéni sav-grafikonját. Ezenkívül a könyv bőséges mennyiségű információval szolgál az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozóan is, továbbá tartalmaz egy összeállítást, amelyből megtudhatjuk, milyen bázikus hatású termékek kaphatók kereskedelmi forgalomban."-olvasható a könyv hátulján.

Félig viccnek szántam,hogy felrakom ide ajánlóba, mert ez az én drága párom bibliája. Ha fáj a fejem, akkor szerinte savas vagyok, ha este álmos vagyok vagy fáradt azt is a savasodás okozza. Tehát nálunk mindennek ez a titka! De ha vkit érdekel akkor tényleg ajánlom a könyvet,mert teljes egész képet nyújt a témáról, s annak megoldásáról.

Az én drágám olyan szinten belemélyült, hogy most keverik nekünk a gyógyszertárban a bázikus port,amit naponta kell vízben feloldva fogyasztani, de fürdeni is lehet benne. :) Ja és a héten indul az ébredés utáni pisi-PH ellenőrzés is, mert mi nem csak úgy ész nélkül savtalanítunk!:)

1 megjegyzés:

  1. :D ez jó - a pisi PH ellenőrzés teccik.

    amúgy még igaz, törődnunk kell magunkkal, csak mindenki másra esküszik....

    VálaszTörlés