2009. február 3.

Stephenie Meyer: Alkonyat (10/10)


Picit vegyes érzésekkel vettem a kezembe a könyvet,hisz drága barátnőm már annyit áradozott róla, nyálas-tiniszerelmesre számítottam. Délután 2-kor a kezembe vettem és este 11-kor tettem le, kiolvastam. (ez saját rekord,mert Harry P.-t is 2 nap alatt szoktam).És szándékosan írtam, hogy kiolvastam, mert magamévá tettem az összes betűt. Annyira magaménak éreztem a sztorit, a szerelmet,a vágyódást. Valószínüleg azért is lehet így mert nagy kedvenc könyvem/filmem az Interjú a vámpírral. Amikor megnézetem Brad P. a főszerepben (akkor még tini voltam) mindig arra gondoltam,h bárcsak megharapna egy ilyen vámpír. Most újra ezt éreztem! Minden nőnek ajánlom, bár én kicsit letargikus lettem utána, hisz olyan szerelmet ír le a könyv,amilyen nem létezik. Jó belegondolni és fájdalmas is egyszerre, hogy egyszer nekünk is eljön egy Edward az életünkbe. Mindenképp huszonéveseknek ajánlanám, akik hisznek abban,

hogy lehet ilyen szerelem a földön.(nemcsak egy vápírral:))

Nagyon ügyesen érzékelteti az író a vágyódást,az izgalmat,a szerelmet.

Nehogy félreértsetek, ezeket a sorokat nem egy csalódott nő írja, sőt most élem életem 2. nagy szerelmét, de ez mégsem olyan, mint 20 évesen és szerintem egész életünkben arra a mindent elsöprő,halálos szereleme várunk, amit kislány korunkban (könyvek és filmek alapján)megálmodtunk. Mégis csak más, hogy éjszakánként egy szerelmes vámpír őrzi az álmom és imádattal csodál alvás közben, mint felébredni a párod horkolására. :) A főszereplő férfi veszélyes ,gyönyörű, kedves és imádja a nőt, mindent kockáztat érte. Kell ennél több, nekünk nőknek?! :)

A könyvet kölcsön kaptam,de mindenképpen megveszem, mert ha lesz egy lányom és elég nagy lesz hozzá, szeretném ha elolvasná és ilyen elképzelése lenne a szerelemről! Én meg sírok tovább, hogy belém egy vámpír sem lesz szerelmes!!!

ui:a filmet valóban elnagyolták,de a színészeket szerintem eltalálták. I LOVE EDWARD!!! :)

3 megjegyzés:

  1. imádlak Édes :)
    teljesen jól látod :) és én is akarok egy Edwardot :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek az irománnyal, de van még egy dolog: vigyétek Edwardot nyugodtan, de stipistopi, Carlisle az enyém! :)

    VálaszTörlés
  3. igen ő is jó pasi, de Edwardnak maga a jelleme az ami tetszett :)

    VálaszTörlés